Ejendomme

Herunder får du et overblik over alle vores ejendomme

CASA ESQUINA

20 Lejemål

Smuk ny hjørnebygning ved Botanisk Have.

TRIANGLEN

31 Lejemål

Trianglen er lokaliseret ved krydset mellem Vestre Ringgade og Søren Frichs Vej.

NØRRE ALLÉ 78B OG LOLLANDSGADE 1 & 3

14 Lejemål

Ejendommene på Lollandsgade er ældre bygninger med en simpel og charmerende arkitektonisk stil, der med sine nyrenoverede lejligheder og en hyggelig café, kan danne rammerne for et dejligt hjem for alle.

NY MUNKEGADE 82

8 Lejemål

Fantastisk belligenhed på toppen af Aarhus. Ejendommen er blot et stenkast fra både Aarhus Universitet og Botanisk Have. Alle lejligheder er nyistandsat og selve ejendommen har fået ny have.

SØNDER ALLÉ 16-18

27 Lejemål

Den perfekte placering for dig, som nyder bylivet i det centrale Aarhus. Ejendommen ligger tæt på Salling, Rutebilsstation, samt Bruuns Galleri. Samtlige lejemål er total renoveret og istandsat

CHRISTIANSGADE 28

10 Lejemål

En sand perle langs åen i det centrale Aarhus. Tæt på restauranter, shopping, og kulturelle oplevelser. Store lejligheder med masser af lys, samt top moderne inventar.

FREDERIKS ALLÉ 93

7 Lejemål

Stor ejendom beliggende på hurtigt udviklende Frederiksbjerg. Tæt på både Musikhuset og Bruuns Galleri. Store herskablejligheder, som alle er nyrenoverede.

LUNDINGSGADE 35

12 Lejemål

Smuk ejendom, med fantastisk belligenhed ved Ingerslevs Boulevard. Kort afstand til Jærgergårdsgade og Sct. Pauls Kirke. Nyrenoverede og delevenlige 3-værelses lejligheder.