Kontakt os

Har du spørgsmål? Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Jantzen Properties

Virksomheden startede tidligt i 2012, da Erik og Christian Jantzen købte ejendommen på Ny Munkegade. Et år senere startede Erik og Luisana Jantzen JD Properties, som købte to ejendomme i det centrale Aarhus. Vi besluttede at fusionere virksomhederne i 2014 og har siden opereret som Jantzen Properties, med Luisana som daglig direktør.

Tilliden mellem dig, som lejer, og os, som udlejer, er alt afgørende. Vi er et 100% familieejet selskab, som drives af selvsamme ejere, og vi bestræber os på gøre din oplevelse med os så personlig som muligt. Vi ved at din lejlighed er dit hjem, og vores job er at gøre din tid med os problemfri og mindeværdig. Vi står derfor altid på spring for vores lejere, og sørger for en fantastisk oplevelse med Jantzen Properties.

Vi opkøber løbende nye ejendomme, så husk at tjekke vores hjemmeside regelmæssigt, samt at følge vores Facebook-side, Instagram-side og LinkedIn-side for løbende opdateringer. Vi håber at kunne byde dig velkommen på en af vores ejendomme, nu eller i fremtiden.

KONTAKT OS

Udfyld kontaktformuleren herunder, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Skriv i kommentarfeltet hvis du gerne vil have at vi ringer dig op, og husk at indtaste dit telefonnummer.